Asuntorakentaminen

Laadukkaat asumisratkaisut

Tarjoamme laadukkaat asuntorakentamisen palvelut Avaimet käteen -periaatteella.

Tietoa palvelusta

Ydinosaamistamme on pientalojen uudisrakentaminen

Palveluihimme kuuluu asuntorakentaminen ja erityisesti pientalojen uudisrakentaminen. Ostamme tontteja Oulusta sekä lähialueilta ja rakennamme niille omakotitaloja, paritaloja sekä rivitaloja ja myymme asuinkohteet Avaimet käteen -periaatteella. Kohteemme sijaitsevat viihtyisillä ja keskeisillä asuinalueilla ja niissä panostetaan nykyaikaiseen suunnitteluun, laadukkaisiin materiaaleihin sekä ensiluokkaiseen työnjälkeen.

Asuinkohteet moneen eri tarpeeseen

Rakennamme asuinkohteita ja koteja omistajien eri tarpeisiin, olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja. Toimimme rakennushankkeissa lähtökohtaisesti pääurakoitsijana ja vastaamme rakennuskohteen valmistumisesta sekä kaikista projektin vaiheista aina suunnittelusta toteutukseen. Huolehdimme myös kokonaisuuden toteuttamisesta sovitusti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja asiakkaan yksilölliset toiveet huomioon ottaen.

Asuntorakentaminen

Rakennamme laadukkaita asumisratkaisuja

Haluamme olla ylpeitä tekemisestämme, ja siksi jokainen kohde tehdään kuin itselle tekisimme.

Rakennamme asuinkohteita eri tarpeisiin, olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja.

Uutta kotia etsimässä

Rakennamme nykyaikaisia ja viihtyisiä koteja, joissa arki on sujuvaa ja turvallista. Asuinkohteemme ovat ajan vaatimusten mukaisia, sijaitsevat vetovoimaisilla asuinalueilla ja sopivat pohjaratkaisuiltaan moniin elämäntilanteisiin. Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset valitsemaan asuntoon toiveesi ja tyylisi mukaiset pintamateriaalit.

Kohteella on merkitystä

Rakennamme asuinkohteet pääasiassa valmiiksi hankkimillemme tonteille, joiden hankinnassa lähtökohtana on asuntojen keskeinen sijainti, laadukas ympäristö, lähellä olevat palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet. Näin varmistamme kohteidemme arvon säilymisen ja kehittymisen myös tulevaisuudessa.

Laadukasta rakentamista

Toteutamme laadukkaita asumisratkaisuja ja takaamme korkean laadun rakennushankkeen jokaisessa vaiheessa. Panostamme asuinalueiden parhaisiin sijanteihin, kestäviin ja laadukkaisiin materiaaleihin sekä ensiluokkaiseen työnjälkeen. Haluamme tarjota sujuvaa ja huoletonta asumista viihtyisässä ja toimivassa ympäristössä.

Ennakoitavat asumiskustannukset

Uudiskohteemme ovat nykyaikaisia ja ympäristöystävällisiä koteja, joiden energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta asumiskustannukset on helposti ennakoitavissa. Uudessa asunnossa sinun ei tarvitse myöskään huolehtia lähitulevaisuuden suurista remonteista, vaan voit nauttia huolettomasta ja vaivattomasta asumisesta.

Pitkäikäistä asumista

Panostamme asuntorakentamisessa kestävään ja vastuulliseen rakentamiseen, jonka tarkoituksena on tuottaa pitkäikäisiä ja energiatehokkaita asuinrakennuksia ja koteja. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta saamme huomioitua rakentamisen ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset näkökohdat entistä paremmin.

Rakennuttajalle

Rakennamme asuinkohteita ja koteja pääasiassa Avaimet käteen -periaatteella, jossa vastaamme rakennusprojektin kaikista vaiheista aina suunnittelusta toteutukseen. Tarjoamme asuntorakentamisen palvelut myös osaurakkana ja voimme tulla mukaan hankkeeseen esimerkiksi puhtaasti rakennuspalveluiden tuottajana.

Asuntorakentaminen

Etkö löytänyt mieleistäsi myytävistä kohteistamme?

Koti omista luonnoksista

Kotisi suunnittelun voimme aloittaa myös omien toiveidesi pohjalta. Suunnittelijamme piirtävät ajatustesi pohjalta julkisivu- ja pohjapiirroksen, josta näet miltä tuleva kotisi näyttää.

Koti arkkitehdin suunnitelmista

Onko suunnitelmat valmiit mutta tekijä puuttuu? Toteutamme myös omat suunnitelmasi. Rakennamme kodit haluamaasi valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella.

Muuttovalmis

Muuttovalmis koti on täysin valmis. Voit keskittyä seuraamaan kun me rakennamme puolestasi.

Puuvalmis koti on ulkoa valmis ja sisältä levypinnalla. Pääset toteuttamaan itseäsi sisustustöiden parissa.

Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopivan toimitussisällön.