Rakennuspalvelut yrityksille

Kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut

Tarjoamme monipuoliset ja kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut Avaimet käteen -periaatteella.

Tietoa palvelusta

Kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme monipuoliset ja kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen ja remonttirakentamiseen. Palveluihimme kuuluu asuntorakentaminen, liike- ja toimitilarakentaminen sekä teollisuusrakentaminen. Toteutamme rakennushankkeet joko osaurakkana tai kokonaisvastuu-urakkana (KVR-urakka), jossa vastaamme rakennushankkeen kaikista vaiheista aina suunnittelusta ja toteutukseen. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, julkinen sektori, teollisuus kuin yksityishenkilöt.

Mukana hankkeessa alusta alkaen

Meidät kannattaa valita mukaan rakennushankkeeseen heti alusta alkaen. Näin saat käyttöösi monipuolisen osaamisemme rakennusurakoinnista ja varmistat, että hankkeessa käytetään vain laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä huolella valitut yhteistyökumppanimme takaavat ammattimaisen rakennusprojektin, joka toteutetaan kustannustehokkaasti, joustavasti, sovitussa aikataulussa ja ennen kaikkea asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Rakennuspalvelut yrityksille

Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa

Palveluihimme kuuluu kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut uudisrakentamiseen sekä remontti- ja korjausrakentamiseen.

Toteutamme rakennushankkeet pääasiassa Avaimet käteen – kokonaispalveluna, mutta tarvittaessa myös osaurakkana.

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on yksi tärkeimmistä palveluistamme. Tarjoamme monipuolista osaamista erilaisiin uudisrakentamisen hankkeisiin, kuten asuntorakentamiseen sekä liike- ja toimitilarakentamiseen. Toteutamme rakennushankkeet pääasiassa Avaimet käteen – kokonaispalveluna, mutta tarvittaessa myös osittaisena toteutuksena.

Korjausrakentaminen

Meillä on laaja kokemus vaativista remontointi- ja korjausrakentamisen projekteista. Peruskorjauksen ja saneerauksen avulla parannetaan vanhojen rakennusten energiatehokkuutta, pidennetään kiinteistön elinkaarta sekä luodaan tiloista nykyaikaisia ja viihtyisiä. Korjausrakentaminen nostaa vanhan rakennuksen jälleenmyyntiarvoa merkittävästi.

Kestävää ja pitkäikäistä rakentamista

Rakennamme moderneja ja viihtyisiä asuin-, liike- ja tuotantotiloja, jotka ovat pitkäikäisiä, kestävät käyttöä ja säilyttävät arvonsa pitkälle tulevaisuuteen. Pyrimme ottamaan huomioon myös rakennushankkeen jälkeiset tarpeet ja tekemään rakennuskohteen elinkaaren kannalta järkeviä ja kestäviä ratkaisuja.

Laadukkaat ja kustannustehokkat ratkaisut

Jokainen rakennushanke on omanlaisensa kokonaisuus, joka vaatii tekijältään ammattitaitoa ja kokemusta toteuttaa oikeanlaiset ratkaisut hankkeen jokaisessa vaiheessa. Pitkä kokemuksemme erilaisten rakennushankkeiden parissa auttaa meitä toteuttamaan uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen työt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu

Pyrimme työssämme aina asiakaslähtöiseen, joustavaan ja ammattitaitoiseen toimintaan, jotka yhdessä takaavat rakennushankkeen sujuvan toteuttamisen jokaisella osa-alueella. Uusien kohteiden rakentaminen sekä jo olemassa olevien kiinteistöjen korjaaminen ja remontoiminen toteutetaan aina asiakkaan tarpeita kunnioittaen.

KVR-urakointi on tilaajalle helpoin ratkaisu

Kokonaisvastuurakentaminen eli lyhyemmin KVR-urakointi on tilaajalle helpoin, nopein ja kustannustehokkain rakentamisen muoto, jossa tilaaja on sopimussuhteessa vain yhden urakoitsijan kanssa, joka on vastuussa rakennushankkeen kaikista vaiheista alkaen hankkeen suunnittelusta ja päättyen tarvittaviin takuutöihin.